De fleste arrangementene har fri inngang denne dagen. Arrangementene skal være en gave til våre samarbeidspartnere og brukere og gjenspeile bibliotekets rolle som kulturformidler og samfunnsaktør. Vi bestreber oss på å være et møtested for alle aldersgrupper og kulturer.

 

Mange går og lærer dans på kulturskolen på Dampsaga og vi tror at danseforestillinga fra ”Dans i Nord-Trøndelag” vil gi inspirasjon. Steinkjer kommune er en internasjonal kommune og vi har gleden av å få møte en forfatter fra Kongo, Raiz Neza Boneza. Men vi presenterer også mer kjente navn som Alf Prøysen og Sigrid Undset.

 

Alle er hjertelig velkommen til en annerledes bibliotekdag!

 

Program

Kl.12.00 ”Glemte ting i en sving” – danseforestilling i Saga. Aldergruppe fra 3 år og opp til 4.klasse. Fri inngang. Fribilletter deles ut på biblioteket.

Kl. 13.00 Foredrag i biblioteket med Rais Neza Boneza som er forfatter, fredsforsker og demokratiforkjemper. Opprinnelig fra Kongo, flykning, nå bosatt i Trondheim. Han snakker om egne erfaringer som flyktning og forfatter, demokratiutvikling og ytringsfrihet. Afrikansk samtidsdans. Fri inngang.

Kl. 14.00 Hilsen fra ordføreren

Kl. 14.00 ” Du skal få en dag i mårå” Familieforestilling i biblioteket med Musikk i Nord-Trøndelag. Fri inngang.

Kl. 15.00 Smaksprøver - Vilteksperten

Kl. 18.00 ”Den unge Sigrid Undset” – en kabaret av Kristi Kinsarvik akkompagnert av Øystein Johnsen i Høvelen. Inngang kr.150.  Billetter på biblioteket.

 

Enkel servering