Om biblioteket

Velkommen til Steinkjer bibliotek - kommunens største kulturinstitusjon, målt i besøk.

Biblioteket er en trivelig og uformell møteplass og en læringsarena for hele befolkningen. Her kan du låne bøker i alle sjangere, lydbøker og filmer, ferske aviser og tidsskrift – helt gratis.

Vi er et moderne bibliotek. Vi byr på gratis wi-fi og fri bruk av publikums-PCer. Vi har både Play Station og Wii samt en rekke brettspill og sjakk. Du får også tilgang til all verdens aviser og tidsskrifter i papirutgave og digitalt.

Vi er et levende bibliotek. Over 350 besøkende i alle aldre er innom Steinkjer bibliotek hver dag. Biblioteket har lesestunder for de minste, høytlesning for skoleklasser, norsktrening for fremmedspråklige, bokprat for voksne og veiledning i bruk av digitale verktøy for seniorer – og mye mer. Biblioteket tilbyr et spennende og variert arrangementsprogram for alle aldergrupper gjennom hele året. I 2. etasje er det stillesoner der du også finner studieplasser.

Vi er et tilgjengelig bibliotek. Vi har gode åpningstider, og lokalet brukes som debattarena, kurssted, lokale ved forhåndsstemming ved valg, og generelt en møteplass for mange av Steinkjers innbyggere; historielag, mållag, kvinneforeninger, politiske parti, pensjonistforeninger, kunstforeninger, miljøorganisasjoner, språkcafe. Møterom er gratis å låne for lokale frivillige lag og foreninger.

Vi er i dag åtte ansatte. Biblioteksjef i Steinkjer er Marianne Vanem.

Her finner du informasjon om bibliotekets ansatte

Foto Dampsaga kulturhus

Adresse:
Steinkjer Bibliotek
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10, 7725 Steinkjer


Tlf: 74 16 93 60
E-post: biblioteket@steinkjer.kommune.no

 

Lånereglement

Library regulations

Personvern

Tips en venn Skriv ut

Sosiale medier

Kontaktinformasjon

Steinkjer Bibliotek
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10, 7725 Steinkjer
Tlf: 74 16 93 60