PublikumsPC

Biblioteket har publikumsPCer til kort (30 min) og langtidsbruk (1 time). I tillegg har vi to søkePCer som kun er til søk i basen vår.

For å bruke publikumsPCene må du ha lånekort og logge inn med lånernummer og PIN-kode. Det er viktig at du avslutter maskinen etter bruk. Maskinen vil slette alle filer i det du logges ut. 

PCene våre kjører Linux Ubuntu, se Trondheim bibliotek sin veiledning for bruk av maskinene. 
 

Trådløst nett

Vårt trådløse nettverk heter inntro-guest. Logg på med lånernummer og PIN-kode. Gjester kan få gjestepålogging i skranken. 
 

Utskrift med Princh

Biblioteket bruker utskriftsløsningen Princh. Med Princh kan du skrive ut fra bibliotekets publikumsPCer eller egen PC, mobil eller nettbrett, og betale for utskriftene dine på nett. 

Du kan skrive ut fra følgende enheter:

Skriv ut fra en publikumsPC

Åpne dokumentet og velg "skriv ut". Fortsett med å bekrefte utskriftsdialogen. Tilpass utskriftsinnstillingene i Princh-vinduet som dukker opp. Betal med et av de tilgjengelige betalingsalternativene.

Skriv ut fra en bærbar pc

Åpne en nettleser og gå til print.princh.com. Skriv inn vår printer-ID og last opp dokumentene. Tilpass utskriftsinnstillingene. Betal med et av de tilgjengelige betalingsalternativene.

Skriv ut fra en mobil eller nettbrett

Installer Princh-appen for iOS eller Android. Åpne dokumentet og del det med Princh-appen. Velg skriveren ved å skanne QR-koden eller skriv inn vår printer-ID. Tilpass utskriftsinnstillingene. Betal med et av de tilgjengelige betalingsalternativene.

 

Vår printer-ID er: 102886

 

Pris og betaling

  • A4 svart hvitt: 5 kr
  • A4 farge: 10 kr

Du kan betale med bankkort eller Vipps. Har du kun kontanter eller vil betale med kort i skranken velger du Bestill utskrift, og en av bibliotekarene vil sette i gang utskriften etter du har betalt.

maestrovisa electronmastercardVipps Apple pay 2.jpg Google pay 2.jpg