Nibbling on Einstein's brain

Voksne

Smak på Einsteins hjerne! : din guide til godt, dårlig og ren bløff i vitenskapen

Diane Swanson

2003

Originaltittel:Nibbling on Einstein's brain

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Vitenskap
Vitenskapen påvirker alle deler av livet: hva man spiser og drikker, hva slags hus man bor i og hva slags sykkel en har. Utilstrekkelig, feilaktig eller falsk vitenskap lurer seg inn i livet vårt på mange forskjellige måter. Noen ganger brukes vitenskapen til å påstå at et produkt er "trygt", "farlig" eller viser til fordelene ved produktet. Boken foreslår strategier og teknikker for å skille godt fra dårlig, strategier som gjør en til en entusiastisk vakthund for vitenskapen. Man trenger ikke være vitenskapsmann, det holder med vitebegjærlighet og et klart hode. Forfatteren er prisbelønt og har mer enn 40 bøker bak seg. Boken er gjennomillustrert. Har litteraturliste, ordforklaringer og stikkordliste.

Utgaver