Nyttige linker for selvbetjening

Min side Logg deg inn med lånernummer eller e-post og passordet ditt for å få oversikt over lån og reservasjoner. Du kan også få tilgang til søk i basen, lånekortet og mine sider ved å laste ned Bibliofil-appen i AppStore eller Bibliofil-appen i Google Play.
Bli låner Registrer deg selv som låner. Når du besøker biblioteket forteller du at du har registrert deg på nettet, og viser legitimasjon, så får du utdelt lånekortet ditt. Vi har også registreringsskjema som du skriver ut, utfyller og så leverer på biblioteket for å få lånekort.
Biblioteksøk Bestill bøker fra alle norske bibliotek og hent dem på Steinkjer bibliotek. Med nasjonalt lånekort kan du logge inn og bestille bøker selv. Vær oppmerksom på at noen bibliotek ikke låner ut de nyeste bøkene og pensumlitteratur.
E-bøker og e-lydbøker Last ned eBokBib-appen. Logg inn med lånernummer og PIN, og få tilgang til å låne e-bøker og e-lydbøker. 
Filmbib Filmbib er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til å se kort- og dokumentarfilm. Med nasjonalt lånekort kan du logge inn med lånernummeret ditt og PIN. 
Bildesøk i Steinkjer Søk etter digitaliserte bilder over ulike steder i Steinkjer. 
Bildesøk i andre bibliotek Søk etter digitaliserte bilder i andre norske bibliotek sine bildebaser.
Boksøk Boksøk er en søketjeneste som inneholder bøker som passer for dem med ulike leseutfordringer.
Bokkasser Les om bokkasseordningen vår for skoler, barnehager og institusjoner i Steinkjer.
Steinkjer kommune Her finner du kommunens tjenester.
Trøndelag fylkesbibliotek Her finner du fylkesbiblioteket i Trøndelag sine tjenester.

 

Bibliofil.-app.-300x300.pngebokbibapp.png