Nyttige lenker for selvbetjening

Min side

Logg inn med lånernummer/e-post og passord/PIN eller med ID-porten (MinID, BankID, m.fl.) for å få oversikt over lån og reservasjoner. Du kan også få tilgang til søk i basen, lånekortet og mine sider ved å laste ned Bibliofil-appen i AppStore eller Google Play.

Bli låner Registrer deg selv som låner. For å få et digitalt nasjonalt lånekort må du identifisere deg ved hjelp av ID-porten (MinID, BankID, m.fl.). Med nasjonalt lånekort får du tilgang til nasjonale bibliotektjenester som for eks. Filmbib, Filmoteket og Biblioteksøk. Når du besøker biblioteket forteller du at du har registrert deg på nettet, viser legitimasjon, og så får du utdelt lånekortet ditt. Vi har også et registreringsskjema som du skriver ut, utfyller og så leverer på biblioteket for å få lånekort. 
Biblioteksøk Bestill bøker fra alle norske bibliotek og hent dem på Steinkjer bibliotek. Med nasjonalt lånekort kan du logge inn og bestille bøker selv. Vær oppmerksom på at noen bibliotek ikke låner ut de nyeste bøkene og pensumlitteratur.
Bildesøk i Steinkjer Søk etter digitaliserte bilder over ulike steder i Steinkjer. 
Bildesøk i andre bibliotek Søk etter digitaliserte bilder i andre norske bibliotek sine bildebaser.
Bokkasser Les om bokkasseordningen vår for skoler, barnehager og institusjoner i Steinkjer.
Boksøk Boksøk er en søketjeneste som inneholder bøker som passer for dem med ulike leseutfordringer.
E-bøker og e-lydbøker Last ned BookBites-appen. Lag bruker og få tilgang til å låne e-bøker og e-lydbøker gjennom biblioteket. 
Filmbib Filmbib er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til å se kort- og dokumentarfilm. Tjenesten krever nasjonalt lånekort, og du logger inn med lånernummer og PIN-kode. 
Filmoteket Filmoteket er bibliotekets filmstrømmetjeneste. Du må ha et nasjonalt lånekort med Steinkjer bibliotek som ditt hjemmebibliotek for å bruke tilbudet. Registrer deg som bruker og lån film. Du kan låne 2 filmer pr. måned.
Steinkjer kommune Her finner du kommunens tjenester.
Trøndelag fylkesbibliotek Her finner du fylkesbiblioteket i Trøndelag sine tjenester.

Bibliofil.-app.-300x300.pngBookBites_Appikon_Bibliotek_FIN.pngfilmoteket-symbol-sirkel-sort.pngfilmbib.png