Nyttige lenker for selvbetjening

Min side

Logg inn med lånernummer eller e-post og passord/PIN for å få oversikt over lån og reservasjoner. Du kan også få tilgang til søk i basen, lånekortet og mine sider ved å laste ned Bibliofil-appen i AppStore eller Google Play.

Bli låner Registrer deg selv som låner. Når du besøker biblioteket forteller du at du har registrert deg på nettet, og viser legitimasjon, så får du utdelt lånekortet ditt. Vi har også et registreringsskjema som du skriver ut, utfyller og så leverer på biblioteket for å få lånekort.
Bli nasjonal låner

Har du behov for nasjonalt lånekort, men ikke har mulighet til å komme på biblioteket? Du kan nå registrere deg på nb.bib.no, og få et digitalt nasjonalt lånekort. Registreringen krever identifisering ved hjelp av ID-Porten (MinID, BankID, m.fl.). Dermed får du tilgang til nasjonale bibliotektjenester som for eks. Filmbib. Ønsker du å bruke noen av våre tjenester som for eks. Filmoteket, må du gi oss beskjed så vi kan knytte deg opp lokalt. Les mer om tjenesten.

Biblioteksøk Bestill bøker fra alle norske bibliotek og hent dem på Steinkjer bibliotek. Med nasjonalt lånekort kan du logge inn og bestille bøker selv. Vær oppmerksom på at noen bibliotek ikke låner ut de nyeste bøkene og pensumlitteratur.
E-bøker og e-lydbøker Last ned BookBites-appen. Lag bruker og få tilgang til å låne e-bøker og e-lydbøker gjennom biblioteket. 
Filmoteket Filmoteket er bibliotekenes filmstrømmetjeneste. Du må ha et nasjonalt lånekort med Steinkjer bibliotek som ditt hjemmebibliotek for å bruke tilbudet. Registrer deg som bruker og lån film. Du kan låne 2 filmer pr. måned.
Filmbib Filmbib er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til å se kort- og dokumentarfilm. Med nasjonalt lånekort kan du logge inn med lånernummeret ditt og PIN. 
Bildesøk i Steinkjer Søk etter digitaliserte bilder over ulike steder i Steinkjer. 
Bildesøk i andre bibliotek Søk etter digitaliserte bilder i andre norske bibliotek sine bildebaser.
Boksøk Boksøk er en søketjeneste som inneholder bøker som passer for dem med ulike leseutfordringer.
Bokkasser Les om bokkasseordningen vår for skoler, barnehager og institusjoner i Steinkjer.
Steinkjer kommune Her finner du kommunens tjenester.
Trøndelag fylkesbibliotek Her finner du fylkesbiblioteket i Trøndelag sine tjenester.

Bibliofil.-app.-300x300.png

BookBites_Appikon_Bibliotek_FIN.png

filmoteket-symbol-sirkel-sort.png