Til tjenester og tilbud

Rom og utstyr

Internett og utskrift

Hos oss kan du skrive ut, kopiere og scanne dokumenter.

Publikums-pc
Foto: Kristin Sundal
Publikums-pc
Foto: Kristin Sundal
Publikums-pc
Foto: Kristin Sundal

Publikums-PC

Biblioteket har publikums-PC-er til kort- (30 min) og langtidsbruk (1 time).
I tillegg har vi to søke-PC-er som kun er til søk i basen vår.

For å bruke publikums-PC-ene må du ha lånekort og logge inn med lånenummer og PIN-kode. Det er viktig at du avslutter maskinen etter bruk. Maskinen vil slette alle filer i det du logges ut.

Trådløst nett

Vårt trådløse nettverk heter inntro-guest. Logg på med lånenummer og PIN-kode. Gjester kan få gjestepålogging i skranken.

Utskrift med Princh

Biblioteket bruker utskriftsløsningen Princh. Med Princh kan du skrive ut fra bibliotekets publikums-PC-er eller egen PC, mobil eller nettbrett, og betale for utskriftene dine på nett.

Du kan skrive ut fra følgende enheter

 • Publikums-PC:
  Åpne dokumentet og velg "skriv ut". Fortsett med å bekrefte utskriftsdialogen. Tilpass utskriftsinnstillingene i Princh-vinduet som dukker opp. Betal med et av de tilgjengelige betalingsalternativene.
 • Bærbar PC:
  Åpne en nettleser og gå til print.princh.com. Skriv inn vår printer-ID og last opp dokumentene. Tilpass utskriftsinnstillingene. Betal med et av de tilgjengelige betalingsalternativene.
 • Mobil eller nettbrett:
  Installer Princh-appen for iOS eller Android. Åpne dokumentet og del det med Princh-appen. Velg skriveren ved å skanne QR-koden eller skriv inn vår printer-ID. Tilpass utskriftsinnstillingene. Betal med et av de tilgjengelige betalingsalternativene.

Du kan også velge å skrive ut fra print.princh.com på dine mobile enheter.

Vår printer-ID er: 102886

Pris og betaling

 • A4 svart hvitt: 5 kr
 • A4 farge: 10 kr

Du kan betale med bankkort eller Vipps. Har du kun kontanter eller vil betale med kort i skranken velger du Bestill utskrift, og en av bibliotekets ansatte vil sette i gang utskriften etter du har betalt.

Kontakt

Steinkjer kommune
Bygget med Libry Content