Til arrangementer

litt:midt: Axel Frønes

Musikk og konsert
Ungdom
Voksne

Velkommen til konsert med Axel Frønes!

Legg til i kalender
Axel Frønes foran en oransje murvegg
Foto: Ingunn M. Grøntvedt
Axel Frønes foran en oransje murvegg
Foto: Ingunn M. Grøntvedt
Axel Frønes foran en oransje murvegg
Foto: Ingunn M. Grøntvedt

Arrangementet krever billett

Dato

fre 27. september

Tid

19:30 - 21:00

Sted

Avholdes ikke i biblioteketKlubbscenen, Steinkjer samfunnshus

Kjøp billett

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. Da lockdown kom i mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Tre år senere er Frønes en av Norges mest populære nye poeter, med 50K følgere på Instagram og fire bestselgende diktsamlinger ute i norske bokhandler. Han har også gitt ut flere singler, samt en EP som strømmes i tusentall hver dag. Axel har gjort flere låtskriversamarbeid, blant annet julelåta «Bedre neste år» utgitt av Atle Pettersen og den egenutgitte låta «Nånn Daga» som han skrev sammen med Trygve Skaug. Det kommende året byr på flere spennende låtskriverporsjekt med etablerte låtskrivere, og han varmer opp for Kari Bremnes i mai 2024 på Leikarvollen Scene.

Axel har det siste året spilt egne konserter overalt i Norge, i alt fra fengsler via konsertsaler, til skoler med Helsesista, og fokuset ofte er på psykisk helse. Tekstene hans belyser hverdagens sammensatthet, med både gode og dårlige dager. Poesien sitter så sterkt hos fansen at flere faktisk har valgt å tatovere dem på kroppen. Axel´s nyeste bok, Her og nå, kom ut i bokforretninger over hele landet 16. august 2023 og klatret til niende plass på boklista for norsk skjønnlitteratur uka etter den kom ut.

“Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.” - Åge Aleksandersen
"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug

Det hele innledes av en open mic night og sofaprat med Frønes, der deltakere fra skriveverkstedet får muligheten til å presentere egne tekster eller sanger, og vi får høre fra Frønes om hans skriveprosess! Deretter er det bare å lene seg tilbake og nyte mens Frønes tar deg gjennom den neste timen med fantastisk vokal og nydelige toner.

Arrangementet er en del av litt:midt - litteraturfestivalen midt i Steinkjer, midt i Norge.

Relatert litteratur

Kontakt

Steinkjer kommune
Bygget med Libry Content