Her er noen av aktivitetslederne som skal drive bibliotekets folkeverkstedtilbud i høst. Biblioteket har til sammen engasert åtte aktivitetsledere, som gleder seg til å fylle folkeverkstedet med masse kreativitet og skaperglede fremover.

Folkeverkstedet er et helt supert tilbud, og vi håper enda flere kommer og ser hva som skjer i høst. Vi har lagt et variert program med verkstedtilbud i hele høstferieuka, ansiktsmaling på halloween og mye mer, sier Nina Tjøder som har fått koordinatoransvar for tilbudet.

Kristin Sundal, barne- og ungdomsbibliotekar ved biblioteket, har stor tro på de nye aktivitetslederne. Biblioteket har vært heldige og fått med seg en gruppe kreative og utrolig dyktige damer på laget, og jeg er veldig spent på hva vi kan få til sammen med dem fremover, sier hun.

Folkeverkstedet er åpent for drop-in hver mandag kl. 16-19 og har ulike temaer og aktiviteter hver uke. Mandagens tilbud er først og fremst et tilbud til barn og ungdom, men vi har ikke satt noen nedre eller øvre aldersgrense så her er alle velkomne! På mandager stiller biblioteket med alt nødvendig utstyr og materiell til aktivitetene, og dette er gratis å bruke.

For personer over 18 år har vi også tilbudet Folkeverkstedet Do It Yourself, som er et selvbetjent tilbud utenom veiledningstilbudet på mandager. Tilbudet kan du benytte deg av i hele bibliotekets åpningstid så lenge lokalet er ledig.

Mer informasjon og oppdatert program finner du på bibliotekets facebook- og hjemmeside. Aktivitetslederne har i tillegg tatt initiativ til en egen facebook-side for folkeverkstedet, der de legger ut bilder fra og info om aktivititetene på mandagene. Siden finner du ved å søke etter Folkeverkstedet Steinkjer.