Bibliotekansatte bruker fortsatt munnbind i skranken, og minst 1 meters avstand skal holdes mellom ansatte og publikum i alle veiledningssituasjoner. Vi ber publikum om å benytte våre selvbetjente løsninger så langt det er mulig og alltid ha med seg lånekort. Vi ber om forståelse for at enkelte veiledningstjenester kan bli begrenset der det ikke er mulig å holde trygg avstand.

Her kan du logge deg inn på Min Side og bestille, reservere og fornye bøker. Vi anbefaler også å laste ned app'en Bibliofil som gir deg lånekortet på mobil.

Fra og med 1. februar kan møterom lånes/leies ut etter avtale, men kun innenfor våre åpningstider. Max 8 personer på Uppdalrommet, og max 10 personer på Lokalsamlingen. 

Vi kan ta kun imot gruppebesøk for kohorter etter avtale. Se her for mer informasjon.

Fra og med 1. februar vil vi tilby mindre arrangementer for inntil 10 personer (voksne). Vi ser frem til blant annet Lunsjbokprat og Litterært pusterom i tiden fremover. 

Folkeverkstedet for ungdom mellom 13-19 år har åpent mandager kl 16-19. Det er drop-in, og begrenset antall plasser i tråd med gjeldende smittevernstiltak.

Har du forkjølelsessymptomer, hold deg hjemme.
Husk god hoste- og håndhygiene, og hold avstand når du kommer på biblioteket.

I tillegg anbefaler vi bruk av munnbind dersom det er mye folk i lokalet.

Dette klarer vi!