På Folkeverkstedet finner du symaskiner, vinylkutter, 3D-printer, buttonsmaskin, micro:bit, scrappeutstyr, tegne- og malesaker. Trenger du å reparere, redesigne eller skape noe helt nytt, kan du gjøre det på Folkeverkstedet! Alt er mulig, det er kun fantasien som setter grensene!
Bruk av utstyret er gratis, men materiell må du stå for selv. Se vår prisliste lenger ned på siden. 

Mandager er det Folkeverkstedet for alle, og resten av uken er det Folkeverkstedet Do It Yourself. I tillegg arrangerer vi temakvelder til Folkeverkstedet for ungdom. Det er også mulig å booke hele verkstedet dersom du ønsker å holde et kurs e.l.. Ta kontakt med biblioteket for å ordne dette.

FOLKEVERKSTED 3.jpgFolkeverkstedet for alle

Mandager kl. 16-19 er folkeverkstedet åpent for alle. Det er veiledere til stede som kan vise deg utstyret.

For de som vil sy eller trykke på tøy oppfordrer vi til å ta med stoff/klær. Biblioteket har et lite lager med stoff og tøy, og tar gjerne imot små donasjoner hvis du har noe til overs. NB! Tøyet må være rent og pent. 

Drop-in!


FOLKEVERKSTED DIY.jpgFolkeverkstedet Do It Yourself

Folkeverkstedet Do It Yourself er åpent for selvbetjening hele bibliotekets åpningstid, så lenge rommet er ledig. Se når rommet er ledig her.

For tilgang til utstyret må du skrive under på en kontrakt. Aldersgrense for lån av utstyr er 18 år.
Det er ingen veiledning på Folkeverkstedet DIY og bruk av utstyr skjer på eget ansvar. 

Det er mulig å booke utstyret til bruk når rommet er ledig. Tilgjengelig for booking er 4 symaskiner, 1 overlockmaskin, 1 vinylkutter, 1 buttonsmaskin og 3 3D-printere. Ta kontakt med biblioteket for å booke tid.