Folkeverkstedet ved Steinkjer bibliotek er delt inn i tre konsepter: Folkeverkstedet for alle, Folkeverkstedet DO IT YOURSELF og Folkeverkstedet for ungdom.

Folkeverkstedet for alle er åpent hver mandag kl. 16-19. Da kan folk i alle aldre komme å ta i bruk utstyret vi har tilgjengelig. Mandager har vi også frivillige som kan veilede deg i bruk av utstyret.

Folkeverkstedet DO IT YOURSELF vil nå være tilgjengelig i hele bibliotekets åpningstider, så lenge lokalet er ledig! Dette tilbudet er tilgjengelig for alle over 18 år, og du må selv kunne bruke utstyret du vil låne. For å nytte deg av dette tilbudet må du i tillegg skrive under en kontrakt. Se når lokalet er ledig her, og ta kontakt i skranken eller send en mail for å booke utstyret.

Folkeverkstedet for ungdom er et konsept der vi har egne temakvelder kun for ungdom. Kontakt oss på biblioteket hvis du har ønske om et tema, og følg med i arrangement-kalenderen!

 

På verkstedet finner du 3 3D-printere, 3 symaskiner, overlock-maskin, vinylkutter og varmepresse, buttonsmaskin, scrappe-utstyr, strykejern og strykebrett, og perle- og tegnesaker.

Utstyret er gratis å bruke, men materiell må du ha med selv eller kjøpe på biblioteket.

Våre priser:
Vinyl: 40,-/ark, 20,-/halvt ark
3D-print: startpris 20,- + 1,-/gr plast
Buttons: 5,-/stk
Utskrift til buttons: 5,-/A4 svart-hvitt, 10,-/A4 farge
Handlenett: 30,-
T-skjorte: 40,-
Scrappe-, tegne- og perlesaker er gratis.

Vi har noe stoffrester og klær til redesign på biblioteket. Dette er gratis. 

 

Les mer om tilbudet her.