Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ebok

eBokBib ei skattekiste!

Appen eBokBib gir deg tilgang på over 12 000 ebøker og et utvalg e-lydbøker - helt gratis. Appen er tilgjengelig for mobiltelefoner og nettbrett (iOS og Android). Alt du trenger er lånenummeret ditt og pinkoden din. 

 

Denne artikkelen er over 3 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som registrert låner ved Steinkjer bibliotek har du tilgang på blant annet på 630 biografier, over 400 fantasybøker, 133 grøssere og en dannelsesroman. Laster du ned eBokBib åpner du samtidig ei digital skattekiste! 

 

Innholdsrik skattekiste

Det er hovedsaklig norsk skjønnlitteratur, krim og populærvitenskapelige bøker og biografier for voksne, ungdom og barn som kan lånes i eBokBib, samt et mindre utvalg av lydbøker og podcaster. Det er dessverre kun noen norske forlag som tilbyr e-lydbøker. Men det er engelske lydbøker for barn tilgjengelig.

Bruk Søk eller Utvalg i appen for å finne noe å låne. Du kan og få tips under Anbefalinger.

 

Slik gjør du det

I appen logger du inn med lånernummeret som står på bibliotekkortet ditt (N og alle de ni tallene som står under strekkoden på kortet), samt PIN-koden din. Velg Steinkjer bibliotek som lånebibliotek første gang du logger deg inn. 

Hvis du ikke har lånekort, eller hvis du har problemer med å logge inn, må du gjerne ta kontakt med oss.

 

Praktiske opplysninger:

  • Lånetid er 28 dager

  • Du kan reservere/bestille e-bøker eller e-lydbøker som er utlånt. Det er ingen begrensning på antall reserveringer. Varsel kommer på din smartmobil/nettbrett (samt pr e-post/sms) når e-boka er ledig. E-boka må "hentes" innen 3 dager, ellers går den videre til neste person på reserveringslista.

  • Du kan veksle mellom å lese e-boka på ulike enheter, f.eks. kan du lese den samme e-bok både på smartmobil og nettbrett.

  • Etter endt lånetid blir e-boka automatisk levert inn og forsvinner fra din enhet. Gjenstående lånetid på e-bøkene du har lånt vises i appen. I løpet av våren vil eBokBib bli erstattet av en annen app, Også den vil være gratis og tilgjengelig gratis for alle med lånekort. 

  • Oversikt over dine e-lån vises også på Mine sider.

For mer informasjon om hvordan man leser e-bøker og kommer i gang, se: www.ebokbib.no

Se demonstrasjon av eBokBib her

 

Ny plattform

I løpet av våren vil eBokBib bli erstattet av en annen app, Også den vil være gratis og tilgjengelig gratis for alle med lånekort.  

Publisert | Oppdatert 01. april 2020
 

Åpningstider

  • Mandag - torsdag
    10:00-19:00
  • Fredag
    10:00-17:00
  • Lørdag
    11.00-15.00


Arrangementer

Se alle
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.