Jens  Kvernmo har med seg sitt forbilde - bestefar - når han kommer til biblioteket og skal snakke om den nye boka si: Det jeg lærte av bestefar. Forfatter Otto Ulseth leder samtalen med to generasjoner Kvernmo om boka, livet og naturen. 

Vi gleder oss veldig til vi får denne lokale trioen på besøk - og det er ekstra artig at det blir en samtale med både Jens og bestefar Kåre.

Jens forteller i boka om alt bestefar lærte ham, og hvordan bestefar lærte ham å sette pris på naturen. Boka har blitt så fin, og den gir virkelig inspirasjon til å være mer ute i naturen og gjøre noe i lag på tvers av generasjoner! 

Boka er også aktuell fordi den viser hvordan vi kan ha en bærekraftig livsstil.  - Bestefar har alltid levd en ekstremt bærekraftig livsstil og har aldri overforbrukt. Det å bruke naturen – og ikke bare se den – har vært essensielt for han. Jeg har lært å leve i naturen slik bestefar har gjort, og derfor har jeg også blitt veldig glad i dyr og tar bedre vare på naturen. Dette har bestefar overført til meg, og nå vil jeg bringe det videre til dagens barn og unge. Boken er et steg i den retning, sier Jens.

Sett av onsdagskvelden den 30. november i kalenderen. Bokpraten begynner kl. 19. 
Ta gjerne med deg bestefar eller et barnebarn.

Du kan hente ut gratisbillett på Hoopla.no – steinkjerbibliotek.hoopla.no/sales/event/3149413270
- eller du kan ta kontakt med oss på biblioteket for å bestille billett.
Etter bokpraten blir det også boksalg og signering av boka. 

Hjertelig velkommen til en bokprat med mye friluftsglede!