Bestilling og hva du kan låne  

Du kan bare låne bøker og andre medier som finnes og er ledig på biblioteket. Søk i Bibliofil for å se om det du ønsker er ledig hos oss: https://steinkjer.bib.no

Mandag 11.mai åpner Biblioteksøk for bestillinger, og det blir mulig å bestille bøker fra andre bibliotek også. 

Send en e-post til biblioteket for å bestille. Husk å oppgi navn, lånernummer og hva du ønsker å bestille.  

Epost til hovedbiblioteket: biblioteket@steinkjer.kommune.no

Epost til avdeling Malm: malm.biblioteket@steinkjer.kommune.no  

Du kan også bestille i Bibliofil. Logg inn her og bestill. 

Vi behandler bestillinger på hverdager fra kl. 08 til 11. 

 

Henting 

Når bestillingen klargjort, sender vi deg en SMS eller e-post med dato og klokkeslett for henting. Deretter møter du opp i foajéen på Dampsaga kulturhus til avtalt tid og får utdelt en pose med bøkene i. 

Bestillingen kan kun hentes i den hentetiden du har fått beskjed om. Uavhentede bestillinger blir fjernet fra dine lån hvis de ikke hentes innen avtalt tid.  

 

Hentetider for hovedbiblioteket:  

Tirsdag kl. 12 – 14 

Onsdag kl. 12 – 14  

Torsdag kl. 15 – 17 

NB: I uke 21 blir det hentedag på fredag 22.mai kl. 15 - 17 i stedet for torsdag 21.mai. 

 

Hentetider for avdeling Malm:  

Henting etter avtale. 

 

Innlevering 

Vi tar imot innleveringer også, men innlevert materiale vil ikke bli behandlet med en gang det innleveres. Det vil derfor ta noen dager før du ser at det er fjernet fra dine lån.

 

Hovedbiblioteket: 

Vi tar bare imot innleveringer i samme tidsrom som utleveringen skjer. Du kan derfor levere inn lånt materiale på disse tidspunktene: 

Tirsdag kl. 12 – 14 

Onsdag kl. 12 – 14  

Torsdag kl. 15 – 17 

NB: 15.mai åpner kinoen i Dampsaga kulturhus. Det vil da bli mulig med innlevering i kinoens åpningstider også. I uke 21 blir det mulig å levere på fredag 22. mai kl. 15 - 17 i stedet for torsdag 21.mai. 

 

Avdeling Malm: 

Innlevering etter avtale.

 

Smittevern 

Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittefaren. Hvis du har luftveissymptomer eller sitter i karantene, kan du ikke hente bestillingen, men du må gjerne få andre til å hente for deg. Gi oss beskjed om dette i bestillingen din.   

Lånere slipper ikke inn i selve biblioteket. De ansatte har gjennomført kurs i smittevern og hygienerutiner og må føle seg helt friske for å komme på jobb. Kommuneoverlegen i Steinkjer har godkjent tilbudet. 

FHI vurderer at indirekte smitte fra bøker er lav, det er ikke nødvendig å sette innleverte bøker i karantene, eller vaske bokomslag med sprit. Les FHIs anbefaling til bibliotek her.