Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lesetips for voksne

Front uke 32

Boktips fra biblioteket

Steinkjer bibliotek gir deg boktips i hele sommer. Nå har vi laget en ny digital bokprat, en video, og byr denne gangen på det som kanskje er den mest omtalte norske boka i sommer, ny Ambjørnsen-roman om Elling – og en håndbok for deg som vil sovne under stjernehimmelen.

Front uke 30

Bokprat fra biblioteket

Steinkjer bibliotek gir deg boktips i hele sommer. Nå har vi laget en ny digital bokprat, en video, og byr denne gangen på tusen gode grunner for å trene, mørke sinn og blodig drap i de mørke svenske skoger – og en kjærlighetserklæring til musikk.

Front

Bøker å snakke om i lunsjen

Steinkjer bibliotek gir deg boktips i hele sommer. Nå har vi laget en ny digital bokprat, en video, og byr denne gangen på en spennende oppvekstroman, islandsk dystopi – og konspirasjoner til lunsj.

comp

Boktips fra biblioteket

Steinkjer bibliotek gir deg boktips i hele sommer. Nå har vi laget en ny Bokprat på biblioteket – og inviterer til et sommerdykk ned i tre kritikerroste romaner.

bok3

Bokprat fra biblioteket

Hyllene på Steinkjer bibliotek bugner av nye bøker, og vi byr gjerne på en smule veiledning i villnisset. Her får du tips om krim fra Island, sakprosa om dommedag og ei koronadagbok fra 30 norske forfattere. 

 

Hovedbiblioteket


  Selvbetjent bibliotek mandag - fredag
  09:00-10:00

 • Mandag - Torsdag
  09:00-19:00
 • Fredag
  09:00-17:00
 • Lørdag
  11.00-15.00

Avdeling Malm

 
 • Mandag
  08.30–14:00
 • Onsdag
  08.30–13:00 og 16:00–19:00
 • Fredag
  08.30–14:00


Arrangementer

Se alle
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.