Vi starter lørdag 20. februar med flettekurs med en av de flinkeste i klassen  – Maria Sindre-Bjelke fra Trondheim. Hun kaller seg @flettemia, og daglig legger hun ut bilder av frisyrer og fletter hun har laget på Instagram, Twitter og Facebook. flettemia.jpg

For å bli med på flettekurset må du melde deg på – og Maria vil trekke ut vinnere fra publikum som hun vil demonstrere sine kunster på. Kurset starter klokka 12. Boka "Flettemias favoritter" kom ut i fjor.

Fra FIFA til familiequiz

Tirsdag 23. februar blir det FIFA-turnering på Steinkjer bibliotek. Turneringa er fullbooket, men du kan komme og se på – og oppleve de beste klubblaga i verden spille mot hverandre på PS4. Turneringa starter 10.30, og 16 spillere er påmeldt.Fifa16.jpg

Onsdag 24. februar er det Familiequiz på biblioteket. En familiequiz er sånn satt sammen at lagene helst bør ha deltakere i forskjellig aldre. Det kan ikke være flere enn fire på laget.  Påmelding må skje to timer før quizen starter, som er klokka 12.

Kårer gitarhelter

Vi topper uka med en uhøytidelig konkurranse i Guitar Hero. Hvem imponerer mest? Hvem kommer lengst opp på "karrierestigen" i dette krevende spillet? guitar hero.jpgAldersgrensen er 12 år, og du må melde deg på 2 timer før arrangementet, som starter klokka 12. Dette er også veldig morsomt å se på, så kom gjerne innom og vær publikum.

I tillegg har vi bøker for alle, filmer du ikke har sett, spill du ikke har spilt, aviser og blader du ikke ante fantes, PCer, Playstation, Wii/WiiU og brettspill til låns. I nærheten av biblioteket finner du også kino og badeland.

Du trenger ikke å kjede deg i vinterferien. Bare stikk innom Steinkjer bibliotek.