Bokåret 2019 på Innherred:

Verdens verste åpner Sommerles!

Verdens verste Marius Horn Molaug besøker Steinkjer bibliotek i juni. Han er tegneserieskaper, forfatter og redaktør, og står bak bøker som Verdens verste rektor og Verdens verste leirskole. Mandag 3. juni sparker han i gang lesekampanjen Sommerles på bibliotekene i Steinkjer og Inderøy. Dagen etter kommer Verdens verste-forfatteren på skolebesøk til Verran.

vvr.jpgMolaug har studert på reklameskolen Westerdals, og under studietiden ble han med i tegneserie- og kunstkollektivet Dongery. Han har siden bidratt i alle kollektivets felles fanzine-utgivelser.

Da han var ferdig utdannet, begynte Molaug å jobbe som tekstforfatter, bl.a. for NRKs «Hallo i uken». I 2003 begynte han i Egmont-redaksjonen, og siden 2009 har han vært redaktør for Donald Duck & Co.

I 2014 kom Molaugs første barnebok, Verdens verste rektor. Boken er illustrert av Kristoffer Kjølberg og har fått flere oppfølgere.

Maris Horn Molaug sparker i gang lese lesekampanjen Sommerles 2019 på Steinkjer bibliotek. Det skjer mandag 3. juni klokka 18.00.  Arrangementet er gratis.

Verdens verste-bøkene er en favoritt blant unge lesere i grunnskolealder, som også er målgruppen for Sommerles. I fjor deltok rundt 700 unger i grunnskolealder, de leste 6409 bøker til sammen, og hentet ut 600 premier.

Årets lesekampanje er i gang 1. juni.

Tips en venn Skriv ut

Sosiale medier

Kontaktinformasjon

Steinkjer Bibliotek
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10, 7725 Steinkjer
Tlf: 74 16 93 60