ensomhet.jpghånd.JPGFrisklivssentralen og biblioteket i Steinkjer inviterer til temadag om ensomhet. Målet er å nå mennesker som kjenner seg ensomme, eller som kjenner til ensomhet som rammer andre. For uansett om du tror du er den eneste som kjenner følelsen godt – du er ikke alene!

Mange former for ensomhet

Noen føler seg ensomme når de er ikke har folk rundt seg en lørdagskveld. Andre kjenner på ensomheten, uansett hvor mange mennesker de er sammen med. Noen isolerer seg, kjenner at de ikke har en sjel å snakke med.

God hjelp

Sokneprest Harald Tveit, sokneprest Anne Beate Leivann og fysioterapeut Lena Bjørnback bidrar under temadagen. Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste med lavterskel kurs- og trenings tilbud til hjelp for å endre levevaner. Målet er å styrke deltakerne i egne liv.

Meld deg på hos Frisklivssentralen innen 09.04.2018 – mobil 47471213 eller epost: frisklivssentralen@steinkjer.kommune.no

Velkommen mandag 10. april klokka 12.30 – 14.00 i 2. etasje på Steinkjer bibliotek. Det er Deltakelse på temadagen er gratis.