Ordene er forfatter og foredragsholder Irene Nygårdsviks. Gjennom et poetisk og filosofisk foredrag, snakker hun om gleden over å skape uten oppskrift. Slik som livet selv kan være.Irene Nygårdsvik - plakat.jpg

Strikker av lyst

På hjemmesiden sin forteller Nygårdsvik sin egen historie. For over ti år siden brøt hun med doktorgradsstudier ved  Norges Handelshøyskole, startet  bedriften Spekulatoriet og bega seg ut på en "nysgjerrighetsdreven utforskningsferd". Samtidig starta hun en omfattende strikkeproduksjon, alt strikket på enkleste måte fram og tilbake, uten oppskrift, men med lysten som kompass.

Ro i sjelen

For Irene Nygårdsvik ble strikkkingen også et sted å finne ro, og et kjærkomment verktøy da hun trengte å tenke, føle og være i noe vanskelig. Gjennom boka "Ord for ord – rad for rad" beskriver hun gleden over å strikke, hvordan radene som trylles fram gir sjelen ro og livet innhold.

Rader av poesi

Torsdag 17. mars klokka 19 kan du møte den strikkeglade forfatteren av boka "Ord for ord - rad for rad" i Steinkjer bibliotek.

Billetter kan du kjøpe på forhånd på Steinkjer bibliotek, Steinkjer bokhandel og på Husfliden i Steinkjer. Inngang er kr. 100, og vi byr på enkel servering.

Velkommen til en kreativ kveld med en filosofisk streng som strikkes til rader av poesi.

Ta gjerne med deg strikketøyet!