Sosial nettkafé for seniorer

Mange seniorer her til lands mener de ikke har god nok kunnskap om bruken av PC, mobiltelefoner og nettbrett. I følge Seniornett Norge bruker mellom 400 000 og 500 000 over 55 år ikke Internett. Nå inviterer Seniornett Steinkjer til nettkafé – for å bedre bildet.

BILDE-FORSIDEN[1].jpgFlere bibliotek i Trøndelag arrangerer nettkafé for seniorer. Nå setter Steinkjer bibliotek i gang.

Deler kunnskap

Nettkaféen er et lavterskel, sosialt fellesskap for seniorer som ikke er helt bekvem med bruk av internett og digitale verktøy. På kafeen kan du få hjelp til mye; til å komme i gang, til å utnytte digitale verktøy bedre, hjelp til å søke smart på nettet. Veiledere fra Seniornett Steinkjer er tilstede, og ideen er også å utnytte kunnskapen som de andre seniorene har. For mange er det sosiale samværet er kanskje like viktig som å få smarttelefonen til å lystre.

Krever ikke kunnskap

Nettkaféen er åpen mandag 19. mars mellom klokka 12 til ca 14, og du trenger ikke ha noen kunnskap om bruken av digitale verktøy for å delta. Du må ha med deg eget nettbrett, smarttelefon eller PC . Seniornett Steinkjer står bak arrangementet, som er gratis. Det blir enkel servering.

Tips en venn Skriv ut

Sosiale medier

Kontaktinformasjon

Steinkjer Bibliotek
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10, 7725 Steinkjer
Tlf: 74 16 93 60