Norsk Forfattersentrum og Steinkjer bibliotek inviterer til Skriveforum i Steinkjer: Gå på kurs med forfatterne Kristin Ribe og Harald Nortun!
 
For første gang reiser Skriveforumet ut på tur fra Trondheim. Nå blir det kurstilbud i Steinkjer! Vi ønsker å inspirere til skjønnlitterær skriving. Forfatterne Kristin Ribe og Harald Nortun har holdt flere kursrekker sammen tidligere. Kurset går over 3 kvelder.
 
Søknadsfristen er utvidet til 26. september.
 
Tid og sted
Steinkjer bibliotek, Dampsaga Kulturhus, Bogavegen 10
Tirsdag 1. oktober, 15. oktober og 29. oktober kl. 19.00–21.00
 
Innhold
Har du lyst til å skrive skjønnlitterært? Forfatterne Kristin Ribe og Harald Nortun hjelper deg i gang! Det blir undervisning, tekstgjennomgang og mye tid til skriving. Gjensidig deling av tekster er forventet.
 
Kursavgift
1800,-
1500,- (studenter og pensjonister)
1000,- (deltakere mellom 18 og 20 år)
 
Deltakerne må være over 18 år.
Maks 12 plasser.
 
Søknad
Søknaden skal inneholde tre linjer om deg selv, fullt navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer. Legg ved tre sider med egne skjønnlitterære tekster.
 
Send til: guri@forfattersentrum.no
 
Ny søknadsfrist:  26. september
 
Kristin Ribe (f. 1972) har utgitt fem romaner på Forlaget Oktober, den siste, Natt, regn, våren 2012. Hun har også hovedfag i nordisk litteratur, med en hovedoppgave om komposisjon og hva som skaper sammenheng i episke tekster. Kristin var fylkeskunstner i Sør-Trøndelag i 2012.
 
Harald Nortun (f. 1972) har skrevet ungdomsromanene Røverskogen og Taus på Cappelen Damm. Høsten 2013 gir han ut ei diktsamling for ungdom med tittelen Nesten saman på Samlaget. Harald har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap, og har vært universitetslektor ved NTNU. Han er medlem i det kunstneriske rådet til Æ Å Trondheim litteraturfestival.

 

 

Spørsmål kan rettes til:
Avdelingsleder Guri Sørumgård Botheim
Norsk Forfattersentrum Midt-Norge
Tlf. 21 09 57 70

 

Arrangør: Norsk forfattersentrum og Steinkjer bibliotek.
Kurset er støtta av Nord-Trøndelag fylkesbibliotek og Trøndersk forfatterlag.

 

Flyer Skriveforum .pdf

Plakat Skriveforum (jpg)