Opptur for biblioteket

Flere arrangement, større utlån av ebøker og flere oppdrag for andre bibliotek. Året 2017 var godt for Steinkjer bibliotek. Bildet er fra utdalinga av Frivillighetsprisen i Steinkjer i desember i fjor. For første gang skjedde det på biblioteket.

bib.jpgI fjor lånte biblioteket ut 122 363 bøker, lydbøkerfilmer og ebøker til barn og voksne. I tillegg inviterte vi til 132 arrangement av forskjellig slag – forfattermøter, strikkekvelder, hagedag, familieforestillinger, utstillinger, natursti og koding i Microbit, for å nevne noen. Hele 3398 personer møtte opp på disse arrangementene.

Flere vil ha ebøker

Selv om det klassiske boklånet viker noe for eboka er det totale utlånet høyere enn i 2016. Ebøker er hendig for folk på reise, og utlånet økte med over 1300 bøker i fjor. Det er en økning på ca 35 prosent, også det er høyere enn oppgangen i 2016.

Sender bøker

Steinkjer er et av nøkkelbiblioteka når det gjelder fjernlån av bøker til andre bibliotek. I fjor lånte vi ut 4780 bøker til brukere av andre bibliotek, og det er mer enn året før.

 

Tips en venn Skriv ut

Sosiale medier

Kontaktinformasjon

Steinkjer Bibliotek
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10, 7725 Steinkjer
Tlf: 74 16 93 60