Veiledeningsseminar 3juni (2).jpg
Veiledere:  fra venstre Åse Ingimunda, Sandra Gulbrandsen, Morten Johnsen, Arvid Lillebergen, Arne Torgersen og Dag Haugen.
Foran i midten: Joop Cuppen fra Seniornett.  Steinkjer bibliotek tilbyr gratis en-til-en veiledning i digitale verktøy. Du kan få hjelp til å lære deg bruk av telefon, nettbrett eller PC. Mange trenger hjelp med nettbaserte tjenester, som nettbank, e-post, lage profiler på sosiale medier og bestille seg en buss eller togbillett. Uansett hva du trenger hjelp til - vi skal hjelpe deg så godt vi kan. 

Nytt for høsten er at vi nå tilbyr åtte veiledningstimer pr. uke. Det betyr at ventelisten blir kortere og du kan få hjelp oftere! Du kan få time hos oss på disse dagene:

  • tirsdag - kl.10.00-14.00 
  • onsdag - kl. 12.00-14.00
  • torsdag - kl. 12.00-14.00 

En veiledningstime varer i 60 min. 

Utvidelsen av tilbudet skjer i samarbeid med frivillige som har fått veiledningskurs i regi av Seniornett. Seniornett Norge er en frivillig medlemsorganisasjon, og jobber for å inkludere seniorene i den digitale hverdagen.For deg som er 55 år eller eldre er det mulig å melde seg inn i Seniornett, som vil gi deg noen fordeler ved digital veiledning. Ved å være medlem i Seniornett har du gratis datahjelp på telefon. Hvis du har behov for rask hjelp hjemmefra og ikke har mulighet til å vente på en time hos oss, er dette et godt alternativ.   

For å bestille en veiledningstime kan du ta kontakt med oss på biblioteket på telefon 40 40 23 30, e-post biblioteket@steinkjer.kommune.no eller kom innom oss for en hyggelig prat og avtale tid. 

Vi jobber også med å få etablert veiledningstilbud hos frivillighetssentralen i Malm og Beitstad. Mer informasjon om dette kommer.