VIGDIS HJORTH
Vigdis Hjorth har skrevet romaner både for voksne, ungdom og for barn. Hun er kjent for å skrive om kvinners liv, identitetsproblematikk og seksualitet. I 2010 kom boken Snakk til meg, om å justere kurs midt i livet, og ta noen uforferdete valg. Hun fikk Gyldendalprisen 2010 for sitt forfatterskap, og er aktuell i år som forfatter av boken bak filmen Jørgen + Anne er sant.

JAN OVE EKEBERG
Jan Ove Ekeberg er i tillegg til å være forfatter også kjent som leder for økonominyhetene på TV 2 Nyhetskanalen.
Ekeberg er nå klar med sin første roman. I Sverdets tid er et episk drama basert på historiske hendelser i middelalderens Trondheim. En medrivende fortelling om jakten på egen tilhørighet – om det er mulig å elske en annen uten å kjenne seg selv. Boken har fått strålende kritikker.

ROMEO GILL
Romeo Gill debuterte med romanen Harjeet i 2008. Boken gir en sjelden innsikt i hverdagslivet på den indiske landsbygda. Han fikk svært gode kritikker for denne boken. Nå er han klar med oppfølgeren Ung mann i nytt
land
, en gripende beretning om løsrivelse og tilhørighet. Gill kom selv som innvandrer fra India til Norge som 6-åring, sammen med far og søsken, og er også kjent for oss som steinkjerbygg.

Tidspunkt:  lørdag 25. juni kl 15.00 på Kulturpuben Vårt Hjem

Musikkinnslag.

Inngang: 100 kr. Forhåndssalg av billetter hos Norli og Steinkjer bibliotek

 

Omtale på Steinkjerfestivalens nettside