ibra.JPG- Norsk er virkelig et vanskelig språk å lære, men det går framover, og språkpraksisen har virkelig gjort monn, forteller Ibrahim. Han studerte litteraturvitenskap på universitetet i Khartoum i hjemlandet før han kom til Norge 2014. Nå satser han på å lære norsk raskt slik at han kan starte studiene igjen

- Jeg vil jobbe med IKT. Å jobbe med IT-sikkerhet hadde vært interessant. Men først må språket sitte, og det kan ennå ta litt tid.

Møtte norsk minister

Boka han plastrer skal snart ut i hylla. Det er Hilde Frafjord Johnsons "Den vanskelige freden".  Den tidligere utviklingsministeren var også spesialrepresentant for FNs Generalsekretær til Sør-Sudan skriver om hvorfor forsøkene på fred i Sudan og Sør-Sudan har mislyktes.

- Jeg traff henne i 2008, under en konferanse i Sudan. En interessant person som hadde mye viktig å si. Det er jo litt spesielt. Her sitter jeg, på språkpraksis i et nytt hjemland, og legger omslag på boka til en person jeg tilfeldig ble kjent med da jeg studerte i Sudan. Verden er stor. Samtidig er den liten.