I boka "Takk for maten?" Stiller Eva Fjeldstad spørsmål ved maten vi spiser. Hun mener den inneholder altfor mye antibiotika, sprøytemidler og konserveringsmidler - og at dette er med på å ødelegge tarmene.Eva Fjeldstad.jpg

I samtale med tidligere journalist Astrid Moen vil Fjeldstad fortelle hvorfor hun mener at folkehelsa her til lands stadig blir dårligere, og hvilken sammenheng dette har med maten vi spiser. Hun peker blant annet på ny forskning som viser en sammenheng mellom sykdommer som ME, fibromyalgi, autisme, leddsmerter, allergi og depresjoner, og forstyrrelser i tarmfloraen.

Eva Fjeldstad er utdannet homeopat og sosionom , og har arbeidet med fysiske og psykiske helseproblemer som kan ha sammenheng med fordøyelsen siden 2005.

Møt Eva Fjeldstad på Steinkjer bibliotek torsdag 29. september. Arrangementet starter klokka 18, og varer i omlag en og en halv time. Det er et samarbeid mellom Litteraturhus Nord-Trøndelag, Norges bygdekvinnelag og Steinkjer bibliotek – og det er fri inngang.