Bokåret 2019 på Innherred

Denne boka betyr mye for meg

Nysgjerrig på hva andre leser? Hver uke fram til påske deler en knippe bibliotekbrukere på Innherred anbefalinger og leseopplevelser. Spalten er også publisert i lokalavsiene Steinkjer-Avisa, Innherred og Inderøyningen, og er en del av satsingen til Innherredsbibliotekene i Bokåret 2019.

Gomez, Judith Longria (39).jpgJudith Longria Gomez (39) fra Inderøy/Mexico

«Kvinner som løper med ulver» av Clarissa Pinkola Estés fikk jeg i gave da jeg bodde i Mexico, og var en av bøkene som jeg måtte få ettersendt hit til Norge. Den handler om kvinner, intuisjon og urgamle kilder til innsikt. Anbefales på det varmeste.

 

 

 

Solbjørg Musum 2.JPGSolbjørg Musum, (73), Steinkjer

«Rom» av Emma Donoghue grep meg på alle måter. Kom over boka helt tilfeldig. Den sto utstilt foran skranken på biblioteket, og jeg tenkte hvorfor ikke? Er begeistret over måten den er skrevet, over fortellingen og de mentale bildene den skaper.

 

 

Ingrid Dahl Furunes.jpg

Ingrid Dahl Furunes (47), Steinkjer 

«Snøsøsteren» av Maja Lunde er fin! Fikk den som adventsgave av min mor, og på koselige adventskvelder leste jeg den for min sønn på 11 år. Så spennende – med både gleder og sorg i hvert kapitel. De vakre bildene underbygget historien hele veien. Stemningsfullt og vakkert! 

2019-03-04 Kristin Haug-Smith
Tips en venn Skriv ut