margit.jpgMargit Vea har skrevet flere kokebøker om sunn og god mat for barn. Hun har også fast spalte i Aftenposten Junior og leder flere matprogram på Matkanalen, blant annet "Naturlig mat med Margit Vea". 

Mat og helse

Hun har et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Vea er også opptatt av at foreldre skal kjenne at de kan mestrer oppgaven med å lage mat, både til seg selv og barna sine.

Mangfold og hverdag

Arrangementet på Steinkjer bibliotek er et samarbeid mellom biblioteket og Norges Bygdekvinnelag, og markerer også Økouka.  Økouka ble startet i Nord-Trøndelag i 2011, og er nå blitt en landsomfattende feiring av norsk økologisk mat - som råvare, kunnskap og inspirasjon. Uka viser mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge, og vil knytte det til folks hverdag.

Smaksprøver

Margit Veas økologiske bokkafé er åpen for alle. Hun vil inspirere publikum til å lage mat som er både sunn og god, og byr også på smaksprøver. Det er ingen påmelding, og arrangementet er gratis.