Bokbad med presise pasninger

Steinkjer Bokhandel, Vinterfest og Steinkjer Bibliotek inviterer til bokbad med Otto Ulseth og Michael Stilson. Møt forfatterne i samtale med Robert Øfsti fredag 15. februar klokka 18.00. I forkant av bokbadet vil det være fotballaktiviteter for ungdom i regi av Michael Stilson på biblioteket fra klokka 17.00.

stils hel.jpgArrangementet er et samarbeid mellom Steinkjer Bokhandel, Steinkjer bibliotek, Vinterfest og hovedsamarbeidspartner Grong sparebank.

Langt fotball-liv

Journalist, forfatter og fotballtrener Otto Ulseth er aktuell med boka “Nils Arne - et liv i svart og hvitt”. Nils Arne Eggen er Norges mestvinnende fotballtrener gjennom tidene. Den unge skihopperen fra Orkdal var blant landets beste, men valgte fotballen og fikk en lysende karriere med Rosenborg, Vålerenga og landslaget i 1960-årene. Nils Arne ble trener 30 år gammel, og her følger vi ham fra hans første triumfer med RBK i 1971 til siste gjesteopptreden i 2010.

Fotballtalent

Michael Stilson er tidligere fotballspiller og forfatter av ungdomsboka «Bare spille ball». Han har blant annet spilt for RBKs juniorlag, Mjøndalen og Ranheim. Han er lærer, skribent og har også hatt en rolle i serien «Heimebane» (sesong 2 av Heimebane starter faktisk påfølgende søndag). Han kommer for å snakke om den nye boka si “Bare spille ball”. Her møter vi 16-årige Fredrik som er juniorspiller i RBK og fast på U17-landslaget. Han elsker å spille fotball og drømmer om et liv som fotballproff. Fredrik står foran sitt livs viktigste kamp. Bare han herjer på kanten som vanlig, er proffdrømmen innen rekkevidde. Men de siste dagene før finalen forandrer alt seg.

Inngang kroner 100,- . Billetter kjøpes HER!

Tips en venn Skriv ut

Sosiale medier

Kontaktinformasjon

Steinkjer Bibliotek
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10, 7725 Steinkjer
Tlf: 74 16 93 60