Barcelona eller Juventus. Aston Villa eller Liverpool.  I FiFA 16 kan du velge mellom serielag fra hele verden.  Det internasjonale fotballforbundet FIFA består i dag av godt over 200 nasjonale fotballforbund, og fotballspillet som spilles på PS4 er et av de mest populære spilla både gutter og jenter mellom 9 og 16 år. I tillegg er det som skapt for en real vinterferieturnering.næ front.JPG

15 kamper

Turneringa starter tirsdag 23. februar klokka 10.30 og varer fram til vinneren er kåret, rundt 15.30. De som får en plass i turneringa må stille til kampstart i god tid før turneringa begynner. Turneringa spilles som en cup, der kun vinneren i hver kamp går videre. Det spilles dermed 15 kamper.

 

Først til mølla

Kun 16 spillere mellom 9 og 14 år får konkurrere i denne turneringa. Vil du være med må du melde deg på nå – her er gjelder det å være tidlig ute for å bli spilleklar med favorittlaget. Real Madrid, Manchester United og Barcelona er så å si alltid de mest populære laga, og blir valgt først.

 

Meld deg på

Når du melder deg på trenger vi navnet ditt og hvilket lag du vil spille. Ring Steinkjer bibliotek på 74169360, eller stikk innom for påmelding. Men kjapp deg litt – det blir fort fullbooket. Publikum er også viktig i en turnering , så vær med og hei fram spillerne!

Vinneren får en flott premie.