Leoda.jpgsesirkelen vil ta for seg seks bøker i løpet av seks måneder, både selvbiografier, biografier og skjønnlitteratur.

 

Oda og Jæger

I januar og februar setter lesesirkelen Bjørnstads biografier om maleren Oda Krogh og forfatterbohemen Hans Jæger under lupen. I mars står romanen ”Villa Europa” for tur. Slektsromanen kom ut for første gang i 1992, og er en av de viktigste i Ketil Bjørnstads forfatterskap.

 

Verden som var min

Ketil Bjørnstads selvbiografier fra 60-, 70- og 80-tallet er blitt mottatt med begeistring av lesere, og de foreløpige tre bøkene i serien «Verden som var min»  skal under lupen i april, mai og juni.

 

Festivalforfatter

Steinkjerfestivalen 2018 arrangerer bokbad med Ketil Bjørnstad torsdag 21. juni. Programleder Anne Grosvold er bademester. Arrangementet setter et flotverden som.jpgt punktum for lesesirkelen om Bjørnstads mangfoldige forfatterskap.

 

Musikeren Bjørnstad

Ketil Bjørnstad er også en prisvinnende pianist og samarbeider med mange artister i flere sjangre. Under årets Steinkjerfestival er det også mulig å oppleve musikeren Bjørnstad, på åpningskonserten for festivalen i Steinkjer kirke.